حجت الاسلام علی اکبر حیدری نراقی امام جمعه شازند در بستر بیماری
حجت الاسلام علی اکبر حیدری فرزند حسین اهل شهر نراق و امام جمعه شهرستان شازند که از بیماری رنج می کشد روی تخت بیمارستان آراد تهران بستری می باشد .
ایشان طی سیزده بار اعزام با لباس روحانیت در کنار رزمندگان ارتش و بسیج در جبهه های جنوب و غرب میهن اسلامی در دفاع مقدس حضور داشته است .
وی اسفند 1366 در پدافندی عملیات والفجر ده در حلبچه کردستان عراق در شهرستان مرزی پاوه استان کرمانشاه حضور داشته و با بسیاری از رزمندگانی که توسط ارتش عراق شیمیایی شده بودند از نزدیک ملاقات و نسبت به آنها مساعدت داشته است .
از عموم مردم خیرخواه درخواست می شود برای همه بیماران و آقای حیدری شفای عاجل از خداوند قادر داشته باشند و زمزمه کنند :
استاد روح الله صادقی شاعر اهل بیت و از شعرای مطرح استان مرکزی چند روزی است که در بستر بیماری افتاده است. از این شاعر متعهد بیش از 14 جلد مجموعه شعری وجود دارد که اغلب با مضامین مذهبی و حب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.
استاد روح الله صادقی در سال 1302 شمسی در شهر آستانه از توابع استان مرکزی به دنیا آمده است و در کارنامه کاری خود آموزش و تربیت دانش آموزان زیادی را به ثبت رسانده است.
این فرهنگی بازنشسته سابقه تدریس در مدارس مقاطع گوناگون اراک، شازند و آستانه را دارد و بیش از چند دهه است که مشغول نویسندگی و سرودن شعر است. ایشان اولین فرد آستانه ای است که در دهه ۱۳۲۰ شمسی درکسوت معلمی درآمده است.
این شخصیت فرهیخته همزمان با تدریس در واحدهای آموزشی استان مرکزی، در محل کار خود مصدر فعالیت های سازنده دیگری نیز بوده است که تاسیس اولین دبیرستان در سال 1341 شمسی در قصبه آستانه(شهر کنونی) ، پیگیری تاسیس اولین مریض خانه آستانه در دهه 1330 شمسی و خدمات دیگری را می توان نام برد.
این استاد عالیقدرهفته گذشته دچار سکته قلبی شد و در حال حاضر در بیمارستان امام حسین (ع) تهران بستری است و علاقمندان و خیرخواهان باید برای سلامت او دست بدعا بردارند.
برگهاى کتاب به منزله بالهایى هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایى پرواز مىدهند.خوشبخت، کسى است که به یکى از این دو چیز دسترسى دارد، یا کتابهاى خوب یا دوستانى که اهل کتاب باشند.
کتاب، دروازه ای به سوی جهان گسترده ی دانش و معرفت است و کتاب خود، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است... کسی که با این دنیای زیبا و زندگی بخش –دنیای بزرگ- ارتباط ندارد، بی شک از مهم ترین دستاورد انسانی و نیز از بیشترین معارف الهی و بشری محروم است. برای یک ملت، خسارت بزرگی است که افراد آن با کتاب سروکار نداشته باشند؛ و برای یک فرد، توفیق عظمیم است که با کتاب مأنوس و همواره در حال بهره گیری از آن – یعنی آموختن چیزهای تازه باشد.
کتاب سرمایه ایست معنوی از دستآورد اندیشه فردی یا گروهی و مطالعه، انتقال اندیشه و بررسی آن است. به عبارت دیگرارتباط تنگاتنگ اندیشه هاست. كتاب، دروازهاى به سوى گسترهى دانش و معرفت است و كتاب خوب، یكى از بهترین ابزارهاى كمال بشریت، چنین گوهر پاک و صادق در جهت آگاهی مردم و سمت دهی آنها نقش برجسته ای را در تحولات بزرگ اجتماعی داشته و پیام سرنوشت ساز را به مردم رسانیده اند تا افراد جامعه بتوانند تقدیر خود را بدست خویش آگاهانه ترسیم کنند.